About us    Clients

Patalab have developed a profound understanding of our complex operation and spatial requirements to facilitate Richmond Pharmacology’s medical research activities. This has been translated into an inspirational and functional environment, enjoyed by our employees, clients and patient volunteers. Patalab guided us very professionally, meeting our challenging project delivery time frame and exceeding our expectations in creating an efficient and innovative space for our research organisation.

Dr Ulrike Lorch
Medical Director, Richmond Pharmacology

 

This is the second house Patalab has transformed for us and created a fantastic home for me and my family. Simon‘s and Uwe‘s passion for design can be seen everywhere in the house. The beautifully crafted spaces provide the perfect background for our family life.

Client of Heath House

Patalab not only provided excellent design services but also fully understood the commercial parameters, resulting in an innovative and economically viable project. The scheme’s design features set it clearly apart from other office developments and was a major contribution to its letting success.

Albert Hay
CEO of Capital & City

We were very happy with the services provided by Patalab, particularly with regard to their level of commitment to design. They were professional throughout the project and the level of aftercare was exceptional.

Sebastian Potiriadis
Development Manager, The Estate Office
Client of Chandos Street

Before starting our project we met with several architects discussing our objectives. We were most impressed by Patalab‘s response. Not only had they a great track record but also a very exciting design approach. The result of the year-long project is a fantastic apartment, which is now our lovely new home. We have been most touched by Sophie‘s and Uwe's care and enthusiasm throughout the process.

Patalab was recommended to me and after my initial meeting with Uwe, discussing design ideas and how to realise them I decided to go ahead. A decision I have not regretted. Not only was I very impressed by Patalab's exceptional attention to detail but also the smooth delivery, managing design and construction processes very competently.
I am very happy with the turnout and love the interplay between colours, materials and spaces.

We chose Patalab after having interviewed five other Architectural practices. We were impressed from the very outset with Patalab's design proposals. Their thoughts about efficient use of space and creating enhanced volume was exactly what we were looking for and we felt that our tastes were aligned.

We appreciate so much what Patalab brought to the table and how they delivered on our dreams that we can’t wait to find another project to have the opportunity of working with them again.

Client of EC1 Penthouse

I believe Patalab's biggest achievement has been to demonstrate a clear design focus, whilst offering a fully functioning and comfortable home. Furthermore, I’m particularly pleased with the amount of natural light we’ve been able to draw into the spaces, given the introverted nature and limitations of the site.

Client of The Gables

We were hoping for a design feature in the lobby that would become a talking point. But Patalab have exceeded our expectations in the way they have combined functionality with artistic style. Like us, our tenants are deeply impressed and so are their visitors, when they arrive in the lobby.

Albert Hay
CEO of Capital & City

Patalab’s particular skill was to expand our imagination of what was possible, especially given the build was in a conservation area. Translating our wish list into a stunning design for a contemporary, eco-friendly, and light-filled home for the whole family, the whole design process was innovative, engaging and very enjoyable. And the completed house is beautiful and elegant - we love it.

Client of The Coppice

What used to be a small one bedroom flat is now a beautiful and generous two bedroom apartment, filled with light and great ceiling height. This refurbishment and extension required planning permission and listed building consent. Uwe and Jordan have excellently guided us through this process and achieved the maximum amount of additional space. I especially appreciate the dramatic new stairwell which makes the approach to the living spaces on the second floor a joyful experience.

Client of Cascade House

+ Private clients